Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، انتظار می رفت حمید سجادی بعد از ورود به ساختمان وزارت ورزش اولین تصمیم خود برای تکمیل چارت مدیریتی این وزارتخانه را در مورد معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای انجام دهد که به دلیل مرتبط بودن با تمام فدراسیون ها، مجامع آنها و … از اهمیت بالایی برخوردار است اما این تصمیم گیری تا به امروز به تاخیر افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی بود که همزمان با حضور حمید سجادی در وزارت ورزش نام گزینه‌های زیادی برای صندلی‌های معاونت یا مدیریت این وزارتخانه بر سر زبان‌ها افتاد که برخی از آنها به همین معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای نزدیک بودند اما عدم جمعبندی قطعی وزیر ورزش در مورد آنها باعث شد این معاونت و صندلی مهمش کماکان در اختیار مهدی علی نژاد بماند.

علی رغبتی از جمله مدیران پیشنهادی برای معاونت اول وزارت ورزش بود، مدیری قدیمی و با تجربه که طی سال‌های گذشته حضور ثابت و مستمری در وزارت ورزش داشت و مدت زمانی را هم با عضویت در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس سپری کرد. مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش هم دیگر گزینه‌ محتمل برای بر عهده گرفتن مسئولیت این معاونت بود اما شانس وی هم مانند رغبتی به مرور کم شد.

در این میان نام محمد پولادگر هم برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش مطرح شد اما وقتی او در انتخابات اتحادیه تکواندو آسیا متصدی نایب رئیسی شد و این گونه شرایط را برای خود و ورود دوباره به انتخابات فدراسیون تکواندو ایران مهیا کرد (بر اساس آئین نامه جدید انتخاباتی فدراسیون‌ها)، احتمال حضورش در وزارت ورزش کمتر شد.

ورود پولادگر به انتخابات ۲۵ دی ماه تکواندو -برای ششمین دوره متوالی- نام وی را از فهرست گزینه های معاونت وزارت ورزش خارج کرد؛ البته برای زمان کوتاه چراکه مجددا نام او به عنوان گزینه اصلی مطرح شد و اینبار خیلی جدی تر به طوری که خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد وزیر ورزش و مشاورانش در مورد محمد پولادگر و تصدی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش توسط وی به جمع بندی قطعی رسیده است و به زودی حکم او صادر خواهد شد.

این اتفاق در همین هفته و شاید هم امروز رقم می خورد. بدین ترتیب مهدی علی نژاد پس از ۲۲ ماه از وزارت ورزش خارج می شود. علی نژاد ۲۸ اسفندماه ۹۸ با حکم مسعود سلطانی فر وزیر وقت ورزش، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای شد.

در این میان مطرح شدن استعفای مهدی علی نژاد از معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش هم بیشتر یک تاکتیک رسانه ای است به نظر می رسد و البته موید همین موضوع است که بررسی ها در مورد جایگزین وی نهایی شده و او باید همین روزها صندلی خود در وزارت ورزش را ترک کند.

در هر صورت معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش آخرین جابجایی مهمی است که توسط حمید سجادی انجام می شود. وی پیش از این در بخش ورزش و در رابطه با مدیریت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی و معاونت ورزش بانوان و معاونت مدیریت و توسعه منابع تصمیم گیری کرده بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: محمد پولادگر محمد پولادگر مهدی علی نژاد وزارت ورزش و جوانان معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش وزارت ورزش علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • ستاره سابق رئال: رفتم چون دیگر فوتبال را نمی‌خواستم
  • اسکان مردم روستای سیل زده نوده در روستای آبیز / تکلیف داوطلبین کنکور روستای نوده چه می‌شود؟